Vi er to dyrlæger, Mette og Rikke, der sammen ejer City Dyreklinik. Vi har begge adskillige års erfaring fra smådyrspraksis, og vi har ligeledes begge arbejdet på store dyrehospitaler.

Dyrlæge Mette Bæk Christiansen har arbejdet meget med intern medicin og hudsygdomme.

Rikke N. R. Hansen har arbejdet meget med kaniner, gnavere, fysioterapi, geriatriske patienter og kirurgi.

Vi har begge en stor passion for vores arbejde og vi deltager begge løbende i efteruddannelse indenfor veterinærvidenskaben.

Ansatte i også kan møde i klinikken er:

Dyrlæge Christina Therkelsen Skou blev ansat i 2018, hun blev færdig som dyrlæge i 2004. Hun har desuden en uddannelse i kiropraktik. I alle årene har Christina arbejdet i almen smådyrspraksis.

Klinikassistent Tine Hansen, har været hos os siden 2014. Hun er uddannet hundetræner, med viden indenfor dyreadfærd og er snart færdig som biolog.

Klinikassistent Anja Hingebjerg Bennike blev ansat i efteråret 2019. Hun har arbejdet som klinikassistent på Amager i 12 år, inden hun kom ind til os.

Klinikassistent Catrine Kristensen blev ansat i 2019, hun er deltidsansat hos os og har også tidligere erfaring fra anden dyreklinik.

Klinikassistent Anne Gasbjerg blev ansat i slutningen af 2020. Hun er dyrlægestuderende på sidste år, og arbejder desuden på andre dyreklinikker.

Vi tilbyder

– Kirurgisk og medicinsk behandling.

– Røngtenundersøgelser.

– Tandslibning- og rensning

– Laboratorieundersøgelser.

– Hjemmebesøg

– Salg af foder & plejemidler.

– Gode parkeringsmuligheder.

– Omsorg for dig og dit dyr.

– Tid til at lytte.

– Masser af godbidder!

Vi behandler

– Katte

– Hunde

– Gnavere i alle størrelser

– Kaniner

– Fugle

– Ildere

– Krybdyr